Korporativni video za 2020. godinu

korporativni-video-1

Dobar korporativni video ima moć da ispriča priču o Vašoj kompaniji, izgradi poverenje, promeni mišljenje i isporuči rezultate.

Korporativni video mora zadiviti sve gledaoce.

Korporativni video treba imati moć da oduševi publiku. Danas svi mogu da koriste Netflix na svojim mobilnim uređajima i ukoliko vaš video ne parira odličnim idejama ili zapanjujućim vizuelim prikazom, nećete dobiti željenu reakciju.

Internet je preplavljen video sadržajem. Dodavanje Vašeg u gomilu bez plana će rezultirati gubitkom vašeg budžeta.

Mi radimo sa vama da bismo pronašli najbolju strategiju koja odgovara vašem postojećem marketinškom planu. Na početku svakog video projekta, dobro se upoznamo sa vašom kompanijom i konkurencijom kako bismo bili sigurni da razumemo vaš posao.

Tipovi korporativnog video sadržaja?

Video reklame za kompanije mogu biti u brojnim formatima. Izbor pravog stila za vaš predmet ili brend je neophodan. Odabir video zapisa koji odgovara vašoj ciljanoj publici pomoći će vam da prenesete vašu poruku.

Video Business Card

Video koji na najbolji način predstavlja vašu kompaniju i ima ogromnu upotrebnu moć. Ovaj tip videa ja jako dobar za vašu kompaniju u svakom trenutku vašeg poslovanja jer će vam koristiti na mnogo načina.

U predstavljanju vaše kompanije potencijalnim partnerima, saradnicima, kupcima, na prezentacijama, kao uvod za govore na konferencijama,…

Narrative Storitelling

Upotrebom podobnog narativnog formata vaš video će se istaći i biti zapamćen.

Kreiranje nekog tipa drame u korporativnom videu može pomoći da se ispriča priča sa kojom se gledalac može lako poistovetiti.

Explainer Animation Video

animacija

Ako mislimo da biste trebali animirati svoj video zapis, obavestićemo vas o tome. Kreativna ideja izražena kao video za objašnjavanje daje vašem video marketingu izrazito brendiran izgled koji može pripadati samo vašoj kompaniji.

Video snimci proizvoda

Promocija proizvoda pomoću korporativnog videa je veoma isplativ način prodaje. Video može prikazati vaš proizvod u najboljem svetlu, iz svakog ugla i što je najvažnije u pokretu i radu. Upotreba videa za prikaz svakog proizvoda na vašoj veb-lokaciji povećava šanse za prodaju.

Sa nama možete učestvovati u kreativnom procesu!

Kreativni proces je verovatno najzabavniji deo projekta iz perspektive klijenta. Ovo je trenutak kada ćemo vam pomoći da poboljšate ideje, uključite elemente koji nedostaju i na kraju dobijete briljantan video.

Snimanje

Organizovaćemo svu logistiku snimanja, a ako snimamo u vašoj kompaniji, prvo ćemo se potruditi da osiguramo da okruženje odgovara za snimanje

Postprodukcija je mesto gde počinje finalno uređivanje.

U postprodukciji takođe možete učestvovati, i u zavisnosti od budžeta imaćete određen broj revizija dok na kraju ne dobijemo video kojim ćemo se zajedno ponositi.

Kako izabrati kompaniju za korporativnu video produkciju?

Biranje kompanije sa kojom se radi često je prilagođeno ličnosti. Kada ste pronašli korporativnu produkcijsku kuću i pogledali kvalitet njihovog rada, najbolje je razgovarati s njima o vašim specifičnim potrebama. Saznajte kako oni rade, da li imaju neke posebne veštine koje bi pomogle vašem trenutnom projektu. Kvalitet je jako važan. Pokušaj da se kvalitetne, velike ideje uklope u niski budžet je uglavnom recept za razočarenje. Tako da je postavljanje budžeta u ranoj fazi procesa jako bitno.

Kontaktirajte nas i dobićete besplatnu procenu cene video produkcije posebno prilagođene vašim potrebama!

Centar Cinema

Connecting Entertaining Inspiring 

ProdukcijaUsluge

forwardmoveprojecttiptips

Comments are disabled.